Partners

ERF projectontwikkeling B.V. werkt - vanzelfsprekend - samen met partijen. We noemen de belangrijkste: 

Twee projecten in de Blaricummermeent, in totaal 15 villa’s, zijn ontwikkeld en gerealiseerd in samenwerking met Anedra wonen (directeur Margot van Niele). De woningen aan de Maria Montessoristraat in Amsterdam zijn ontwikkeld in samenwerking met Fred Martin. Fred was van 1990 tot 1994 als lid van het Dagelijks Bestuur van het toenmalige stadsdeel Slotervaart verantwoordelijk voor woningbouw en ruimtelijke ordening. Het ontwerp is van Jan Bochmann Architecten in Amsterdam. De woningen zijn verkocht aan de particuliere belegger Green Real Estate.

ERF projectontwikkeling B.V. werkt in twee projecten samen met de particuliere belegger Dunavast: de opvang aan de Wibautstraat voor tienermoeders en gezinnen in crisissituaties en de herontwikkeling van de Schokkerweg in Scheveningen tot commerciële ruimten en huurappartementen.

De herontwikkeling van het voormalige verpleeghuis aan het Robert Kochplantsoen in de Watergraafsmeer is een initiatief van Stichting Buurtcentra en vindt plaats in samenspraak met broedplaatsontwikkelaar Urban Resort. Voor de exploitatie van de seniorenwoningen is contact gelegd met een Amsterdamse woningcorporatie.